NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

25.09.2018
tekst
tekst

Zdravlje

STOMATOLOŠKA REVOLUCIJA U POLIKLINICI IMED 'Dok Vi spavate, mi radimo!'

Potpuno nov, jedinstven i revolucionaran koncept u stomatologiji.

Autor: CroExpress/PR

Poliklinika IMED jedna je od vodećih poliklinika u Hrvatskoj i regiji, a odnedavno i PRVA i JEDINA poliklinika dentalne medicine s dnevnom bolnicom u Hrvatskoj.

Dnevna bolnica podrazumijeva kompletan proces - od dijagnostike, savjetovanja i operacije u općoj anesteziji pa sve do oporavka. Pacijentima se tako osigurava ostanak u apartmanu s potpunom skrbi i kontrolom nakon operativnog zahvata, a na raspolaganju im je cijeli tim kojeg čine oralni kirurg, protetičar, polivalentni stomatolog, anesteziolog, dentalni tehničari, anesteziološki tehničar, medicinske sestre i pomoćno osoblje, sve ovisno o kompleksnosti svakog pojedinog zahvata.

imed-operacionasala

Dugogodišnje iskustvo naše Poliklinike IMED i svih naših stručnjaka, omogućilo nam je da osmislimo potpuno nov, jedinstven i revolucionaran koncept u stomatologiji ALL IN ONE BY IMED, koji ide u korak s najnaprednijim svjetskim stomatološkim dostignućima.

ALL IN ONE BY IMED nastao je kao rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva, s obzirom da cijeli proces zahtjeva vrhunsku educiranost stručnjaka te adekvatnu tehnološku opremljenost ordinacije, kirurške sale i dentalnog laboratorija. Ovaj koncept osmišljen je za sve one koji imaju velik strah od stomatologa, za one kojima je važno da minimalno izostaju sa svojih svakodnevnih obveza, te one koji žele uz maksimalan komfor proći kroz najzahtjevnije faze stomatološke terapije.

Operacija

ALL IN ONE BY IMED potpuno je bezbolno, brzo, efikasno i kvalitetno rješenje koje se može koristiti za veće i manje zahvate, pri čemu se u JEDNOM ZAHVATU u POTPUNOJ ANESTEZIJI obave svi potrebni radovi. Istovremeno se vade zubi, modelira i nadograđuje kost, ugrađuju implantati, bruse zubi i uzima otisak. Dakle, ono što bi se standardnim protokolom radilo u nekoliko faza i više dolazaka u stomatološku ambulantu, sada se obavi u JEDNOJ POSJETI dok je pacijent USPAVAN.

Ovakav pristup moguć je zahvaljujući našoj dnevnoj bolnici u sklopu koje ovakve zahvate obavljamo rutinski, sigurno i potpuno bezbolno. Oporavak je brz, a pacijent napušta polikliniku s privremenim radom pri čemu nema potrebe za bolovanjem.

Apartment room

All in one koncept najbolje do izražaja dolazi kod kompleksnih implanto-protetskih slučajeva, ali je primjenjiv i kod standardnih dentalnih zahvata ukoliko pacijenti imaju strah od stomatologa ili samo žele maksimalan komfor.

ALL IN ONE BY IMED razvio se iz našeg već dobro poznatog i uhodanog IMED PROTOKOLA koji podrazumijeva sanaciju najkompleksnijih stomatoloških slučajeva i bezubih čeljusti u općoj anesteziji, sizradom fiksnih privremenih mostova u istom danu. Razvijen je kao rezultat 20-godišnjeg iskustva i usavršavanja u implantologiji te kao takav spada u grupu od samo nekoliko takvih etabliranih koncepata za terapiju teških stomatoloških slučajeva u svijetu.

zgrada

Svakako Vas pozivamo da nas kontaktirate direktno na 003851/3668-936 te saznate više informacija o našoj Poliklinici IMED i zahvatima koje nudimo, i sami se uvjerite zašto se velik broj pacijenata odlučuje upravo za zahvate u općoj anesteziji i potpuno su oduševljeni našim konceptom u kojem ‘Dok Vi spavate, mi radimo!’.

ALLINONE_SALA

30.04.2018.

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

NEUGODAN ZADAH IZ USTA Što ga uzrokuje (osim češnjaka i luka) i što učiniti po tom pitanju?

11.09.2018.

Što uzrokuje taj zadah, kojeg stručno nazivamo halitoza? Više>

Foto: Štimac centar dentalne medicine

POSEBAN PAKET USLUGA ZA HRVATE IZ INOZEMSTVA Evo kako u Hrvatskoj do osmijeha hollywoodskih zvijezda

30.08.2018.

Estetika igra veliku ulogu u našim životima, htjeli mi to priznati ili ne. Više>

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

MOBITEL I INTERNET SU MI 'UBILI' KREATIVNOST Misli su mi zagušene besmislicama, a um pretrpan

23.08.2018.

Kad sam na pauzi ili na kavi, odmah uzmem mobitel i pregledavam Facebook. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Predsjednica u SAD-u

FOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice

FOTO: Navijači u Moskvi

FOTO: Turnir Slavko Bagarić u Nürnbergu