Rivijera Crikvenica, kao dinamična rivijera rekreacije i zdravlja, podržava i raduje se svakom sportskom događanju, a pogotovo onom koji naše najmlađe uči da je „u zdravom tijelu zdrav duh“.

Crikveničko-vinodolska rivijera je ponosni domaćin devetog po redu Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira „Crikvenica Cup“, koji će se održati od 9. do 12. lipnja, a mjesta odigravanja utakmica su Gradski stadion u Crikvenici, stadion NK Vinodol u Novom Vinodolskom, stadion NK Turbina u Triblju, stadion NK Naprijed u Hreljinu te malonogometno igralište MNK Jadranovo.

Prijave su zatvorene te će na turniru ukupno sudjelovati rekordna 233 tima, oko 3 500 igrača koji, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Slovenije, Mađarske, BIH, Italije, Austrije, Njemačke i Slovačke. Na turniru sudjeluju ekipe u dobi od 8 do 15 godina u pratnji roditelja i trenera, što čini brojku od otprilike 10.000 ostvarenih noćenja u raznim smještajnim objektima od Jadranova do Novog Vinodolskog.

Da crikvenički organizatori godinama odrađuju izvanredan posao, govori i činjenica da je veliki broj klubova povratnika. Sportski dio programa održat će se u petak, 10. lipnja od 9:30 do 20 sati, u subotu, 11. lipnja od 8 do 18 sati te u nedjelju, 12. lipnja od 8 do 15 sati.

Organizator „Crikvenica Cupa“ je Udruga „Crikvenica Cup“, a sponzori su Primorsko-goranska županija, Grad Crikvenica, TZ Kvarnera, TZG Crikvenice, Grad Novi Vinodolski, TZG Novi Vinodolski, „Jadran“ d.d. Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o.


Autor: TZ Grada Crikvenice Datum objave: 09.06.2022.