PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

19.08.2019
tekst
tekst

Aktualno

SUNNY JE ČUDO PRIRODE! Nježna kujica bila je nepokretna i prohodala je, a sad traži novi dom

Foto: Z.S.

Foto: Z.S.

Teška je oko 10 kilograma, stara oko godinu i pol. Vesela je i zaigrana, obožava igračke. Ako imate još jednog psa – super!

Autor: Z.S.

Plaha, nježna Sunny u životu je proživjela mnogo toga ružnog. Bila je nepokretna pa uspjela prohodati. Danas traži svoju obitelj i novi dom.

Sunny obožava druge pse, ali se pomalo boji ljudi. Zato traži nježnu osobu s puno strpljenja, koja će s njom raditi na njenoj plahosti.

Teška je oko 10 kilograma, stara oko godinu i pol. Vesela je i zaigrana, obožava igračke. Ako imate još jednog psa – super!

U vaš dom dolazi cijepljena, čipirana, sterilizirana, očišćena od vanjskih i unutarnjih nametnika. Sunny je u jednom trenutku svog života ostala nepokretna, no imala je sreće i prohodala je. Sada hoda, ali nogice joj ponekad padaju. Njeno stanje može napredovati uz redovite fizikalne terapije i vježbe. 


Box, šupe, garaže, lanac i slično ne dolaze u obzir. Udomljava se u obitelj koja je neće napustiti i razočarati kada se u životu pojave neki problemi. Provjera uvjeta i potpisivanje ugovora su uvjet, kao i redovita veterinarska skrb i kvalitetna prehrana.

Za sve informacije se možete javiti u inbox Mirna Gajčević ili je nazvati na +385914704889.

07.02.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.