PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

21.08.2019
tekst
tekst

Aktualno

POKOJNI NIKI LAUDA (70) Iza sebe je ostavio bogatstvo od 250 milijuna eura

Foto: Screenshot/Youtube

Foto: Screenshot/Youtube

I tko će sada nasljediti ovaj milijunski iznos novca?

Autor: CroExpress

Legendarni Niki Lauda († 70) borio se do kraja, iako je već na početku godine bilo očito da možda neće imati više mnogo vremena za život na ovoj zemlji.  U ponedjeljak, 20. svibnja, popularni vozač utrke Formule 1 preminuo je u nazočnosti svoje obitelji u švicarskoj klinici.

Lauda nije bio samo nadareni vozač utrka, već je imao osjećaj i ideje za unosne poslove. Tijekom karijere zarađivao je milijune i tako uspio steći pravo malo bogatstvo, koje prema pisanju njemačkog 'BILD-a' iznosi čak 250 milijuna eura. Među vozačima i prijateljima Formule 1 bio je poznat i kao veliki štedljivac, čak se smatrao u nekoj mjeri i škrtim. Nije ni čudo, bio je jedan od 100 najbogatijih Austrijanaca.

I tko će sada nasljediti ovaj milijunski iznos novca? U svakom slučaju, ostavština je podijeljena između četvero djece: Maxa (10), Mia (10), Lukasa (40) i Matthiasa (38) i njegove supruge Birgit (od 2008. godine). Nije poznato je li njegova bivša supruga Marlene Knaus, s kojom je imao dobre odnose, navedena u oporuci.


23.05.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.