PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

04.08.2020
tekst
tekst

Iseljenički info

OTVOREN ADVENT U VUKOVARU Doživite neponovljive trenutke prosinca u Gradu heroju, uz pregršt sadržaja obavijenih mirisima i okusima tradicije

Foto: TZ Grada Vukovara

Foto: TZ Grada Vukovara

Paljenjem prve adventske svijeće u Gradskom muzeju Vukovar, u sklopu 22. vukovarskih adventskih svečanosti, započeo je Advent u Vukovaru.

Br. pregleda: 2669

Autor: CroExpress/PR

Uz raznovrstan i bogat program na nekoliko lokacija, od Gradskog muzeja Vukovar, Hrvatskog doma Vukovar, Gradske knjižnice Vukovar, crkve sv. Filipa i Jakova te Adventskog trga, Advent se nastavlja već u petak kada uz predbožićni šušur i mirise blagdanskih delicija, posjetitelji mogu doživjeti onaj iskonski Advent, koji će ih vratiti u bezbrižne dane djetinjstva i probuditi zatomljena sjećanja na slike i mirise Božića skrivene u najdubljem kutku srca.

Blagdanskom ugođaju ove godine posebno pridonosi kupola s bajkovitim kutkom Djeda Božićnjaka, a koji je čarobnom blagdanskom atmosferom i uređenjem nezaobilazno odredište za male i velike. Ovdje se održavaju kreativne radionice, čitaju se božićne priče, sijat će se pšenica na sv. Lucu, snimati nezaboravne fotografije, a vjerujemo da niti Djed, glavom i bradom, neće moći odoljeti čaroliji…!

Uz mnoštvo božićnih predstava, koncerata, tu su i Polarne priče u organizaciji Gradske knjižnice Vukovar i vlakić koji vozi subotom i nedjeljom, pa tako neće nedostajati niti igre, smijeha, zabave!
Još stignete doći i doživjeti neponovljive trenutke prosinca u Vukovaru, uz pregršt sadržaja obavijenih mirisima i okusima tradicije!

13.12.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.