Hrvatska katolička župa Sv. Nikole Tavelića u Winnipegu, Kanada, bila je domaćin više od četrdeset svećenika iz Nadbiskupije Winnipeg na njihovom tradicionalnom godišnjem božićnom svećeničkom druženju.

Hrvatske žene iz župe priredile su ukusnu večeru koja je oduševila prisutne svećenike, pružajući im priliku za ugodno druženje i dijalog izvan redovnih pastoralnih aktivnosti. S posebnom pažnjom su osigurale da sve bude besprijekorno organizirano, pridonoseći svečanom ozračju događaja.

Za glazbenu kulisu pobrinuli su se tamburaši iz HFD Hrvatska Zora, koji su svojim virtuoznim izvedbama dodali notu radosti i veselja. Posjetitelji su uživali u glazbenom repertoaru koji je obuhvatio tradicionalne melodije i popularne skladbe, doprinoseći tako cjelokupnom doživljaju večeri.

Ovaj susret svećenika i vjernika bio je prilika za jačanje zajedništva te dijeljenje radosti i blagoslova tijekom blagdanskog razdoblja. Župa sv. Nikole Tavelića ponosno je ugostila svoje goste i izrazila zahvalnost svima koji su doprinijeli uspješnosti ovog lijepog događaja.


Autor: CroExpress Datum objave: 05.01.2024.