Hrvatske katoličke misije i pastoralno osoblje u Švicarskoj pozivaju mlade Hrvatice i Hrvate na nezaboravno hodočašće hrvatske mladeži u Einsiedeln u svetištu Crne Gospe, poznatom i kao “Rumeni list”.

Ovaj tradicionalni duhovni događaj bit će održan 30. rujna i obećava obilje duhovnih iskustava.

Program će započeti u 15 sati s predavanjem pod nazivom “Muško i žensko stvori ih”, koje će se održati u velikoj samostanskoj dvorani. Odmah nakon toga, od 16 sati bit će prigoda za ispovijed i duhovne razgovore, pružajući svima priliku za osobni rast i duhovnu refleksiju.

U 17 sati, mladi će imati priliku sudjelovati u Križnom putu uz Kalvariju pored svetišta, duboko uronjeni u duhovni svijet. Svečano euharistijsko slavlje u Gospinoj bazilici, koje će predvoditi don David s misionarima, počet će u 19 sati, pružajući svima prisutnima priliku za zajedničku molitvu i duhovno zajedništvo.

Nakon intenzivnog duhovnog programa, slijedi i trenutak opuštanja i zabave za sve okupljene. Od 20:30 sati, u gradskoj dvorani Zwei Raben Kultur und Kongresszentrum na adresi Hauptstrasse 20, tamburaški sastav Alkari zabavljat će posjetitelje svojom glazbom i energijom.

Svi su dobrodošli na ovo posebno hodočašće koje će osnažiti vjeru, duhovno zajedništvo i povezivanje među mladima. Ne propustite ovu priliku za duboko duhovno iskustvo i nezaboravne trenutke zajedništva.


Autor: CroExpress Datum objave: 18.09.2023.