Pročitajte snažno svjedočanstvo o ozdravljenju djevojke po zagovoru sv. Leopolda Bogdana Mandića koje je na svojem Facebook profilu objavila mlada umjetnica Eva Vukina.

Želim s vama podjeliti jedno predivno i dirljivo svjedočanstvo koje je sa mnom podjelio dragi mladi svećenik Mirko Šakić.

Njegovoj sestri Marini je devet mjeseci prije nego što je tijelo svetog Leopolda Bogdana Mandića stiglo u Dubravu u Zagreb, metastazirao zločudni tumor na bedreni mišić. Doktori su rekli da je tumor prevelik za operaciju, te da će je staviti na zračenja koja će ga eventualno smanjiti. Tako je Marina krenula na zračenja koja su trajala dva mjeseca.

U tom periodu u Zagreb je stiglo tijelo sv. Leopolda Bogdana Mandića kojemu su se molili za njezino ozdravljenje, stoga su odlučili otići u Zagreb u župu sv. Leopolda Bogdana Mandića u kojoj je tada bilo izloženo tijelo dragog sveca.

Njegova sestra je bila u kolicima, iscrpljena i oslabljena od kemoterapija, ali njezina vjera i duh su bili jaki. Ostali su tamo na misi i molili se uz tijelo sv. Leopolda Mandića.

Nakon mjesec dana Marina je imala pretrage poslije tih zračenja za koja su doktori rekli da ne mogu uništiti tumor, da ga mogu eventualno smanjiti. Veli Mirko da je taj dan bio u Splitu i da ga je mama nazvala na mobitel i rekla mu: “Mirko, nema tumora, nigdje nema tumora!”

Doktori su četiri, pet puta ponovili pretragu jer nisu mogli vjerovati viđenom, bilo im je neobjašnjivo. (Evo pišem ovo i ježim se, suze mi oči.) To čudo ozdravljenja dogodilo se na sam spomendan svetog Leopolda Mandića, 12.svibnja 2016. godine.

Čuvši ovo svjedočanstvo, odlučila sam ga podjeliti s vama uz crtež koji je Mirko naručio od mene za svoju seku Marinu.

Samo mogu reći da sam Bogu zahvalna što mogu drugima kroz sliku nositi svece koji nose Boga i zovu na molitvu. Ja ljudima svece, zahvaljujući talentu a sveci njima Boga. Divno je biti posrednik Božji. Hvala dragom Mirku i dragoj Marini na ovom svjedočanstvu koje ocrtava Božju snagu ozdravljenja i snažan zagovor našeg dragog sveca!


Autor: CroExpress Datum objave: 13.05.2023.