Folklorni sastav Krešimir iz Bad Cannstatta/Feuerbach, uz podršku KUD-a Tene i Tamburaša za dušu, priređuje nezaboravnu proslavu svojeg 25. jubileja postojanja.

Ova kulturna manifestacija obećava spektakularan plesni koncert i bogat zabavni program.

Zabilježite datum – 25. studenog 2023., jer su folklorni sastav Krešimir i KUD Tena u suradnji s “Tamburašima za dušu” pripremili izuzetno raznovrstan program koji će zadovoljiti sve ljubitelje glazbe, plesa i tradicije.

Proslava će se održati u dvorani Rundsporthalle Filderstadt s početkom u 18 sati. Očekuje vas večer ispunjena izvanrednom glazbom i izvedbama plesača koji će vas zavesti svojim vještim koracima. Ova svečanost pružit će priliku da uživate u tradicionalnim i suvremenim folklornim izričajima.

Prodaja karata kreće već 2. listopada i biti će dostupne u Cafe Bar Indigo, Funfo’s Restaurant, te u uredu Hrvatske katoličke zajednice Bad Cannstatt i Feuerbach. Ovo je prilika da se pridružite zajednici u proslavi dugogodišnjeg doprinosa očuvanju i promociji hrvatske kulture i folklora u ovom dijelu Njemačke.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da zajedno proslavimo ovaj veliki jubilej i uživamo u šarolikosti hrvatske baštine.


Autor: CroExpress Datum objave: 26.09.2023.