Uspješne brodske sportaše s prvenstva Hrvatske u boksu za seniore i mlađe seniore Gabrijela Veočića, Leona Čarapovića i Kristijana Šimića u četvrtak je ugostio i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara podijelivši im zaslužne nagrade te čestitao na uspjehu.

U dvorani zagrebačkog boksačkog centra otvoreno je i ovogodišnje Državno boksačko prvenstvo s tim da se ove godine obilježava 100 godina osnutka i organiziranog djelovanja hrvatskog boksa HBS.


Tako je Zagreb od 13. ožujka 2021. postao središte boksačkih događanja. U regionalnom okruženju imat će prilike doći svi natjecatelji iz ovog sporta diljem Hrvatske.


Uspješne brodske sportaše s prvenstva Hrvatske u boksu za seniore i mlađe seniore Gabrijela Veočića, Leona Čarapovića i Kristijana Šimića u četvrtak je ugostio i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara podijelivši im zaslužne nagrade te čestitao na uspjehu koji su osvojili prošlog vikenda u Zagrebu – zlatna, srebrena i brončana medalja je još jednom došla u Slavonski Brod.


S ponosom je rekao da očekuje još vrhunskih rezultata na europskom i svjetskom prvenstvu. Nakon polojskih ultraša bio je ovo još jedan niz pobjede za Brođane.


Autor: CroExpress/Nena Jurić Datum objave: 19.03.2021.