Stan se prodaje namješten, novo uređen za cijenu od 446.845 kn. Kada naletite na ovaj oglas ili kada uđete u njega na prvu izgleda kao svaki drugi stan.

Na hrvatskom oglasniku Njuškalo se u četvrtak pojavio jedan vrlo neobičan oglas. Naime, riječ je o trosobnom stanu površine 50,00 metara kvadratnih koji se nalazi u Donjoj Dubravi, ali na specifičnom mjestu koje, moramo priznati, do sada nismo vidjeli na tržištu nekretnina.

Stan se, pišu 24sata, prodaje namješten, novo uređen za cijenu od 446.845 kn. Kada naletite na ovaj oglas ili kada uđete u njega na prvu izgleda kao svaki drugi stan. No, ono što je “specifično” kod ovog stana je to što se on nalazi u garaži. Da, u garaži.

Uvjerite se sami:

Kako se navodi u oglasu – stan je 100% siguran, građen je od betona i armiranog željeza, u od prijašnjih potresa nema nikakvih oštećenja. U papirima je naveden kao poslovni prostor, no prostor je ipak prenamijenjen u stan sa 3 manje sobe, dnevnim boravakom s kuhinjom, kupaonom i wc-om.

Vlasnik prodaje ovaj stan, a za njega traži samo gotovinu ili zamjenu za zemljište u Zagrebu u Gračanima ili za nekretninu na otoku Braču (Supetar, Mirca, Sutivan, Splitska, Postira, Bol).

Ovaj neobičan stan nadasve je vrlo zanimljiv jer ide u krug, a ako vam zatreba parking, vrlo je jenostavno – odmah vam je na ulaznim vratima, ili kraj prozora…odnosno, gdje kod se okrenete – parking.


Autor: CroExpress Datum objave: 26.02.2021.