Iako Jasmin već godinama sa suprugom Željkom živi na selu i trenira, opaka bolest ne bira. Popularni hrvatski pjevač zabavne glazbe, Jasmin Stavros za 24 sata je potvrdio da boluje od raka kostiju.

“Imam karcinom kostiju i u fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše”, rekao je 68-godišnji pjevač. Kako pišu, pjevač zvuči umorno, iscrpljeno, ali i optimistično, prenosi net.hr.

Inače, prije samo nekoliko dana pjevač je radi bolova u leđima otišao u bolnicu. Tamo su mu postavili dijagnozu i otad je na bolničkom liječenju.

Iako Jasmin već godinama sa suprugom Željkom živi na selu i trenira, opaka bolest ne bira.

“Kupio sam tu klet i uredio za stanovanje. Svaki dan ustajem oko devet, igram tenis, ako imam obveza, odem u Zagreb, a ako nemam uživam u svježem zraku. Popodne opet igram tenis ili vozim bicikl, trčim. Uglavnom sport i zdrav život. Ne gledam ni televiziju, samo Laudato. Svaku večer šetamo do obližnjeg sela, izmolimo krunicu i vratimo se doma. Nema grada gdje možeš u nedjelju biti u miru, trčati, pričati, a oko tebe nigdje nikoga. Toga u Zagrebu nema, ni u Splitu, ni u bilo kojem gradu”, rekao je u jednom intervjuu.

Kuću je otkrio slučajno: zamijetio ju je dok je automobil vozio automehaničaru na servis, a kad je doznao da je na prodaju, odmah je odlučio da će je kupiti.

Danas mu je draža od njegove kamene kuće s bazenom u Prigradici na Korčuli, gdje je nekoć s obitelji provodio po šest mjeseci godišnje. I zato, dok supruga sa sinovima Krešimirom i Milom te unukom Milom uživa u morskim radostima, Jasmin Stavros ljeto provodi sam u Kupeć Dolu.

“Svaki dan više puta čitam Sveto pismo i molim krunicu, a na misu odlazim u obližnje selo Kotari. Svaki dan prijeđem 30 kilometara na električnom biciklu – koji na strmim putevima vozim na pogon, a na ravnim stazama pedaliram. Dva sata dnevno igram tenis s prijateljima u TK Gem u Jastrebarskom, a nakon toga slijedi sauna u kući”, dodao je u starijem intervjuu.


Autor: CroExpress Datum objave: 23.03.2023.