PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

14.10.2019
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

ŠKORO REKAO NAJVEĆU ISTINU O HRVATSKOJ POLITICI 'Vratio sam iskaznicu HDZ-a zato što...'

Youtube snimka zaslona

Youtube snimka zaslona

Nakon operacije zbog srčanih tegoba, kaže, najveći mu je problem stres. A najveći porok dobar kućni odgoj.

Br. pregleda: 6180

Autor: CroExpress

'Priznajem, vjerovao sam da nešto možemo promijeniti, a kad sam vidio da je politika iz brige za opće dobro postala skrb za vlastiti probitak i zbrinjavanje političkih istomišljenika, otišao sam. Ne može se dalje ako je obrazac političkog ponašanja isključivo kompromis ne bi li se ostalo na vlasti do kraja mandata', rekao je popularni hrvatski pjevač, Miroslav Škoro, u razgovoru za Jutarnji list.

Škoro se iz HDZ-a ispisao prije sedam godina, nakon što je bio zastupnikom u Saboru od 2008. do 2011. , kad ga je zamijenio Berislav Rončević.

Škoro je inače jedan od najobrazovanijih ljudi na našoj estradi; diplomirao je građevinu i ekonomiju, dvije godine pohađao Community College of Allegheny County u Americi te bio polaznik prvog naraštaja Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova.

Nakon operacije zbog srčanih tegoba, kaže, najveći mu je problem stres. A najveći porok dobar kućni odgoj.

'Pokušavam svakome izaći u susret i pomoći mu, a to ponekad zna oduzeti puno vremena i energije. Meni su najmanji problem moji poslovi jer u njima uživam. Kad bih naučio ljudima reći ne, riješio bih se svog najvećeg poroka. No onda to više ne bi bio ja, tako da ću s tim porokom vjerojatno i umrijeti, ali mi nije žao.'

04.04.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.