PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

19.07.2019
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

STEVE JOBS OVE GODINE BI SLAVIO 64. ROĐENDAN – NJEGOVE POSLJEDNJE RIJEČI Pred dahom nadolazeće smrti ostaje samo jedno – ljubav!

Foto: Screenshot/Facebook

Foto: Screenshot/Facebook

TRUDI SE BITI ČOVJEKOM!

Br. pregleda: 1150

Autor: CroExpress

'Ja sam dostigao vrhunac uspjeha u poslovnom svijetu. U očima drugih, moj život je utjelovljenje uspjeha. Međutim, osim posla, imao sam malo radosti. Na kraju, bogatstvo je samo životna činjenica na koju sam navikao.

U ovom trenutku, dok ležim u bolničkom krevetu i prisjećam se cijeloga moga života, shvaćam da su sva priznanja i bogatstva koja sam uzeo s toliko ponosa izblijedjela i postala beznačajna pred licem nadolazeće smrti.

U tami, dok gledam u zelena svjetla stroja za održavanje života i slušam zujanje aparata, osjećam dah Boga smrti koji mi se približava.

Sada znam da kad steknemo dovoljno bogatstva za čitav život, tragamo za drugim stvarima koje nisu vezane za bogatstvo…To treba biti nešto puno važnije:

Možda međuljudski odnosi, možda umjetnost, možda san iz mlađih dana… Neprekidno traganje za bogatstvom samo će pretvoriti osobu u uvrnuto biće poput mene. Bog nam je dao osjetila da osjetimo ljubav u svačijem srcu, a ne iluzije koje nam donosi bogatstvo.

Bogatstvo koje sam stekao ne mogu ponijeti sa sobom. Ono što mogu ponijeti samo su uspomene kao rezultat ljubavi. To je pravo bogatstvo koje će vas pratiti, biti uz vas, dati vam snagu i osvjetliti put da idete naprijed.

Ljubav može putovati tisuću kilometara. Život nema ograničenja. Idite gdje želite. Dostignite visine koje želite dostići. Sve je u vašem srcu i u vašim rukama.

Koji krevet je najskuplji na svijetu? – 'Bolnički krevet'.

Možete zaposliti nekoga da vozi auto za vas, da vam zaradi novac, ali ne možete imati nekoga da nosi bolest za vas.
Materijalne stvari koje se izgube mogu se pronaći. Ali postoji jedna stvar koja se ne može nikada pronaći kada se izgubi, a to je – 'ŽIVOT'.

Kada osoba ide u operacijsku salu, shvati da postoji jedna knjiga čije čitanje tek treba dovršiti – 'KNJIGA ZDRAVOG ŽIVOTA'.
U kojoj god fazi života se nalazite, vremenom će doći dan kada ćete se morati suočiti s činjenicom da se zavjese spuštaju.
Čuvaj ljubav za svoju obitelj, ljubavnu vezu, ljubav za svoje prijatelje…

Tretiraj sebe dobro. Čuvaj druge.'

Pripremio: Kornelij/thecontroversialfiles.net | forensicsoul.com

16.05.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.