PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

18.07.2019
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

VOZAČ SE ODVEZAO S POGREŠNOG PERONA Putnici su kupili autobusnu kartu iz Zagreba za München i čekali satima autobus koji je otišao bez njih

Foto: Ilustracija (Pixabay)

Foto: Ilustracija (Pixabay)

Autobus je krenuo, ali s pogrešnog perona, u njemu je bilo dvoje putnika.

Br. pregleda: 1204

Autor: CroExpress

U utorak uvečer 35 putnika je na Autobusnom kolodvoru Zagreb satima čekalo autobus koji ih je trebao odvesti u München. Čekali su na peronu 502 autobus, na liniji Zagreb – München – Ingolstadt – Nürnberg. 

Autobus je trebao krenuti u 22.45 sati. Putnici su na peronu bili već od 21.30 sati. Autobus je krenuo, ali ne s tog perona, u njemu je bilo dvoje putnika, pišu 24 sata.  

'Morala sam se ispričavati šefu jer cijeli tjedan neću doći na posao, a sve zbog vozača', kaže za 24 sata djevojka koja nije u utorak navečer stigla u Njemačku gdje radi, iako je kupila autobusnu kartu.  

'Na peron je stiglo 35 putnika i ja sam bila među njima. Čudili smo se kako autobus ne dolazi jer je već prošlo vrijeme polaska. Poludjeli smo kad smo saznali da je već otišao', kaže ljutito djevojka. 

Naime, autobus Čazmatransa krenuo je s perona 202 s dva putnika prema Njemačkoj. Ogorčena putnica kazala je da su svi platili karte i čekali do dugo u noć. Iz Čazmatransa potvrdili su da je njihov vozač krenuo s pogrešnog perona.  

'U ovom slučaju nije krivac vozač već jedan radnik iz suradničke kompanije Croatia bus koji je taj dan radio dispoziciju', rekli su za Jutarnji te dodali da planiraju putnicima vratiti novac i da im se jave na reklamacije@cazmatrans.hr.

14.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.