PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

13.11.2019
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

(NJEMAČKA) MOLE SE GRAĐANI ZA POMOĆ Kobila Haflinger brutalno silovana u Kasselu! Policija otkrila odvratne tragove u području genitalija

Ilustracija (foto: pixabay.com)

Ilustracija (foto: pixabay.com)

Mnogi Nijemci odlaze u Srbiju na seksualno iskorištavanje životinja, izvještava extratipp.com.

Br. pregleda: 2403

Autor: CroExpress

Nakon što je nekoliko medija izvijestilo o brutalnom silovanju u Korbachu u blizini Kassela (njemačka pokrajina Hessen), organizacija za dobrobit i zaštitu životinja Peta sada je raspisala nagradu u visini od 1000 eura za tragove koji će odvesti do počinitelja ovog odvratnog zločina.

Ono što se dogodilo tijekom vikenda u blizini Kassela sablaznilo je ne samo građane mjesta Korbach, nego i nas medije koji moramo prenijeti ovu šok vijest da je nepoznati monstrum brutalno silovao kobilu, izvijestio extratipp.com *.

Što se dogodilo?

U nedjelju ujutro oko 10 sati, vlasnica je krenula posjetiti svoja dva Haflingera, koji su stajali preko noći na pašnjaku. Doživjela je strašan šok kada je otkrila da iz kobile u području genitalija curi krv. Prilikom pažljivijeg pregleda, 45-godišnjakinja je otkrila ljudsku spermu, i odmah se pobojala groznog čina, te pozivala u pomoć veterinara.

Nakon pregleda, veterinarka je potvrdila sumnju vlasnice: kobilu Haflinger brutalno je silovao čovjek u pašnjaku blizu Kassela, piše 112-magazin.de.

Obavještena je i policija, koja je pretražila teren oko štale i pašnjaka, te uzela uzorke sperme kako bi se eventualno napravilo usklađivanje DNA.

Sada policija Korbachera traži i moli stanovništvo za pomoć, priopćili su njemački mediji u ponedjeljak.

Tražimo svjedoke koji su u subotu, 15. lipnja i nedjelju, 16. lipnja, u Ellerbruchu, Korbachu vidjeli sumnjive osobe ili parkirano vozilo na području Sachsenberger Landstraße ili Marbecka. Svi koji mogu pomoći u ovom strašnom slučaju, mogu se javiti policijskoj upravi Korbachera na broj 0049(0) 5631-9710.

Odakle dolazi ovaj izuzetno izopačen životinjski trend?

Sodomija ili zoofilija još uvijek su prisutna u Njemačkoj. Od 1969. do 2013. godine nije bilo zabrane spolnog odnosa sa životinjama. Najčešće se koriste psi, konji, koze i goveda. Dakle, prije nego što je i zakonom zabranjeno seksulno općenje sa životinjama, prema procjenama seksologa svake godine ubijeno je oko 500.000 životinja u Njemačkoj. Od 2013. godine zabranjeni su životinjski bordeli.

Sve češće mnogi Nijemci odlaze u Srbiju na seksualno iskorištavanje životinja, izvještava extratipp.com.

Ovaj izuzetno izopačen životinjski trend ostavlja bez riječi!

18.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.