PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

22.01.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

U BANSKIM DVORIMA Plenković sa suradnicima raspravlja o rekonstrukciji Vlade!

Foto: Hina

Foto: Hina

Ministar državne imovine Goran Marić dao je danas u Novom Vinodolskom neopozivu ostavku.

Autor: CroExpress/Hina

O rekonstrukciji Vlade raspravlja se nakon što su ministri državne imovine Goran Marić i državne uprave Lovro Kuščević dali ostavke, a ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić izabrana za novu glavnu tajnicu Vijeća Europe.

Ministar državne imovine Goran Marić dao je danas u Novom Vinodolskom neopozivu ostavku.


'Ostavka ministra državne imovine Gorana Marića rezultat je razgovora između premijera Andreja Plenkovića i Gorana Marića od prije nekoliko dana i nije iznenađenje', priopćeno je u ponedjeljak popodne iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Goran Marić uputio je ostavku predsjedniku Vlade jutros pisanim putem te je poslije u izjavi o njoj obavijestio javnost, dodaje se u Vladinu priopćenju.

Marić je izvijestio da je podnio neopozivu ostavku na dužnost ministra državne imovine u Novom Vinodolskom tijekom potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina, ističući da mu je to zadnji ugovor koji će potpisati.

'Radio sam pod strašnim pritiskom, postao sam meta. Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na sebe i svoju obitelj', rekao je Marić iznenađenim novinarima, dodajući kako 'više nije dostupan jer je već vratio mobitel Ministarstvu'.

U pisanoj ostavci koju je uputio Plenkoviću, Marić ističe kako neopozivu ostavku 'podnosi u nastalim okolnostima i atmosferi teške medijske difamacije statusa i opstrukcije normalnog rada i djelovanja Ministarstva državne imovine.'

15.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.