PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

22.01.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

MURGANIĆ SE NADA Da će njezin odlazak dati šansu za nova rješenja

Foto: Hina

Foto: Hina

Smijenjena ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić izjavila je u srijedu nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a kako je mirno prihvatila odluku premijera Andreja Plenkovića da bude dio rekonstrukcije Vlade, a nada se da će njezin odlazak dati šansu za nova rješenja.

Autor: CroExpress/Hina

'Meni je bilo prestrašno što se događalo u resoru, to su bile strašne tragedije. Ako će moj odlazak 'izresetirati' ove stresove i dati šansu za nove pokušaje, nova rješenja, bit ću itekako zadovoljna', izjavila je Murganić novinarima pred Središnjicom HDZ-a.

'Uvijek sam isticala da sam dio sustava i jesam, ja sam socijalna radnica. Došla sam u Vladu s ciljem da ministar bude netko tko potiče iz djelatnosti i tko je radio sa strankama', dodala je Murganić istaknuvši da ostavlja dobre temelje svojoj nasljednici.

Na odlasku Murganić je kazala i kako u ministarstvu ima puno vrijednih i stručnih ljudi koji imaju želje i znanja da pomognu u promjeni zakona, komunikaciji, partnerstvu s udrugama. Ocijenila je također kako je promjena i osvježenje Vlade potrebna i dobra.

17.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.