Autor: CroExpress/ fra Mario Knezović

Aluminij i nije u tako velikim financijskim problemima i dugovima koliko se, prema iznesenim podatcima, dijelilo ‘šakom i kapom’ raznim savjetnicima, predstavnicima politike (i Hrvata i Bošnjaka), raznim ‘intelektualnim’ uhljebima itd.

Zanimljivo je da su neki primali izdašne iznose za opis posla koji je slijedeći, pripremite se za pročitat ovu revolucionarnu funkciju: ‘Poslovi analitičke i savjetodavne ispomoći na projektima društveno – odgovornog poslovanja pri Odjelu korporativnih komunikacija i marketinga’.

Kad vidim opseg opisanoga posla što ti je za ovo primati 1.500 KM mjesečno. Tom ‘mučeniku’ je trebalo davati kao Modriću u Realu!
Onda je simptomatično kako su lovu dobivali i ‘neovisni’ mediji, osobito portali koji se navodno bore za prava građana, a mjesečno su od Aluminija dobivali iznose 3.500 maraka i više. Mene čudi, da se našalim, kako nisu ništa dodijelili npr. portalu fratar.net koji uređujem?

A baš taj portal djeluje neovisno i promiče ljudskost i prava ljudi? Eto, osobno se radujem najavljenoj istrazi. No, poučeni prijašnjim iskustvima sve će, bojim se, završiti po onoj ‘drž’te lopova’.

A sedma Božja zapovijed glasi: Ne ukradi!

Datum objave: 20.07.2019.