PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

11.07.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

BOŽE, ČUVAJ HRVATSKU Situacija u Hrvatskoj nije onakva kakvu svi priželjkujemo, ali iako nije idealna, naša je, volimo je

Foto: Facebook/fra Stjepan Ivan Horvat

Foto: Facebook/fra Stjepan Ivan Horvat

Bože čuvaj Hrvatsku!

Br. pregleda: 1050

Autor: CroExpress/fra Stjepan Ivan Horvat

Sutra slavimo Dan neovisnosti, važan dan za Hrvatsku. No nekako mi se čini da su se državni praznici kod nas uglavnom sveli na slobodan dan koji ću iskoristiti za odmor, za sebe, provesti u prirodi ili se dobro naspavati...

Ma nije to ništa loše, ali ipak mislim da bi na taj dan trebalo učiniti i nešto vezano iz Domovinu, ne mislim tu samo za stavljanje zastave na kuću, iako i to je važno. Uvijek mi je drago slušati starije kako im glas drhti, gori srce i sijaju oči dok pričaju o vremenu dok su sanjali o slobodi koju nisu imali, a svim su je srcem željeli.

Zato, obiđite neko mjesto koje je važno za hrvatsku povijest, pogledajte neki film o Domovini, zahvalite Bogu za one koji su položili svoj život za Domovinu, ne zaboravimo da sloboda nije došla preko noći, pričajte djeci o Hrvatskoj.

Da se razumijemo, svjestan sam i ja da situacija u Hrvatskoj nije onakva kakvu svi priželjkujemo, ali ipak iako nije idealna, naša je, volimo je!

Bože čuvaj Hrvatsku!

07.10.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.