Autor: CroExpress/PR

Hrvatska stomatologija u samom je svjetskom vrhu po kvaliteti usluga. Poklonite svoje povjerenje stručnjacima u Domovini i riješite svoje dentalne probleme jednom zauvijek!

Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba će 5 dana sudjelovati na sajmu f.re.e 2020 Fair for Leisure and Travel u Münchenu. Za sve svoje posjetitelje koji žive izvan Domovine pripremili su poseban paket pogodnosti, kako bi vam još više olakšali odluku o rješavanju dentalne situacije. U dvorani A6 na štandu 510 imat ćete priliku uživo tražiti savjete od vrhunskih hrvatskih stručnjaka koji su već četiri godine zaredom proglašeni najboljim doktorima u Hrvatskoj po izboru pacijenata. Uz stručne savjete i pregled usluga centra, Štimac centar dentalne medicine informirat će posjetitelje i o revolucionarnoj suvremenoj tehnologiji koju koriste u svom centru u Zagrebu.

Ne propustite priliku i osigurajte si paket besplatnih usluga Štimac centra dentalne medicine u vrijednosti od čak 240€!

Ekskluzivni paket Štimac centra uključuje:

– besplatan prvi pregled – detaljnu 3D (CT) dijagnostiku i 2D dijagnostiku
– konzultacije sa stručnjacima
– detaljan plan terapije i cjenovnu ponudu
– noćenje u udobnim sobama u blizini Štimac centra.

Paket usluga možete iskoristiti tokom cijele 2020. godine, naručivanjem na pregled i dolaskom u Zagreb. Štimac centar dentalne medicine osigurat će vam i besplatan smještaj za vrijeme prvog dolaska i trajanja terapija u sklopu centra.

Posjetite Štimac centar dentalne medicine na sajmu, saznajte iz prve ruke koje vam sve pogodnosti nude i ponesite na idućem povratku iz Hrvatske, ne samo lijepe uspomene nego i savršeni, novi osmijeh!

b3b4c4df6d.png
Mjesto održavanja:

f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel

dvorana A6 na štandu 510

Messegelände, Eingänge Nord und Ost
81823 München

Vrijeme održavanja: srijeda 19.02.2020. – nedjelja 23.02.2020.

Datum objave: 23.01.2020.