Hrvatska katolička misija St. Gallen s ponosom najavljuje svečanu akademiju koja će se održati u Oberuzwilu u subotu, 11. studenoga, s početkom u 18 sati.

Ova posebna manifestacija okupit će članove misije i sve zainteresirane osobe kako bi zajedno proslavili i prisjetili se pola stoljeća služenja Bogu i rodu.

Program događanja obuhvaća raznolik skup kulturnih i duhovnih aktivnosti, a očekuje se da će privući velik broj posjetitelja. Evo glavnih točaka programa:

  • Pozdrav Domovini: S početkom programa, Klapa Sveti Juraj HRM izvest će emocionalni “Pozdrav Domovini”, koji će dirnuti srca prisutnih.
  • Pozdravni proslovi crkvenih i društvenih uglednika: Crkveni i društveni uglednici će se obratiti prisutnima s toplim riječima dobrodošlice i zahvale za podršku.
  • Glazbeni nastupi: Zbor mladih “Mirjam” i “Naši tamburaši” izvest će inspirirajuće glazbene kompozicije koje će obogatiti atmosferu.
  • Predstavljanje obljetničke monografije: Na ovom događanju bit će predstavljena monografija “Pola stoljeća u službi Bogu i rodu”, koja će poslužiti kao trajno sjećanje na povijest i dostignuća misije.
  • Prigodni koncert klape Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj”: Klapa će izvesti svoje najbolje pjesme kako bi dodatno obogatili večer.
  • Prigoda za promotivnu kupnju obljetničke monografije: Posjetitelji će imati priliku kupiti ovu posebnu monografiju i zadržati je kao uspomenu na ovu posebnu prigodu.

Sve dodatne informacije o programu i događanju dostupne su na službenoj web stranici Hrvatske katoličke misije St. Gallen. Ova akademija obećava biti jedinstvena prigoda za zajedništvo, duhovnost i proslavu povijesti misije, te se pozivaju svi zainteresirani da se pridruže ovom posebnom događaju i podijele u radosti i zahvalnosti.


Autor: CroExpress Datum objave: 08.11.2023.