U crkvi sv. Felix i Regula na adresi Hardstrasse 76 u Zürichu, Hrvatska katolička misija Zürich priprema se za duhovnu obnovu povodom dana misijske zajednice.

Duhovna obnova, koja će se održati u istoj crkvi, bit će predvođena svećenikom fra Augustinom Čordašem. Ova posebna duhovna obnova planirana je za 14. i 15. rujna, s početkom u 18:30 sati, pružajući vjernicima priliku da prodube svoju vjeru i povežu se s duhovnim temama koje su bitne za njihovu zajednicu.

Treći dan duhovne obnove zakazan je za 10 sati u istoj crkvi, gdje će vjernici imati priliku nastaviti svoj duhovni put i razmatrati dublje duhovne aspekte svog života.

U nedjelju, 17. rujna, Hrvatska katolička misija Zürich organizira Dan zajedništva u Stadthalle Dietikon. Svečana sveta misa bit će slavljena s početkom u 11 sati, pružajući vjernicima priliku da zajedno proslave svoju vjeru. Nakon mise, druženje će se nastaviti uz obilan ručak i izvedbu domaće glazbe, stvarajući priliku za zajedništvo i veselje.

Ovaj događaj predstavlja iznimnu priliku za vjernike da se dublje povežu s vjerom i zajednicom te proslave važan dan svoje misije u Zürichu. Svi su pozvani sudjelovati i doživjeti duhovnu obnovu i zajedništvo koje pruža Hrvatska katolička misija Zürich.


Autor: CroExpress Datum objave: 08.09.2023.