U subotu, 17. lipnja, Essenu će biti mjesto druženja Hrvata pod nazivom Ljetna proslava 2023.

Organizatori ovog događaja, Hrvatska Katolička Misija Essen, NK Croatia Essen, CroBaskets Essen i HKD Mala Kapela Essen, udružili su snage kako bi osigurali da ova proslava bude nezaboravna.

Središnji dio događanja započet će svetom misom koja će se održati u hrvatskoj kapelici na adresi An der Bergbrucke 7, 45356 u Essenu. Misa će biti prilika za zajedničko molitveno okupljanje i proslavu vjere.

Nakon svete mise, započet će zajedničko druženje koje će okupiti veliki broj Hrvata iz Essena i okolice. Ova Ljetna proslava 2023 pružit će priliku za produbljivanje zajedništva i stvaranje nezaboravnih trenutaka. Posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom programu, tradicionalnoj hrani i piću te će biti organizirane razne aktivnosti za sve uzraste.

Hrvatska Katolička Misija Essen, NK Croatia Essen, CroBaskets Essen i HKD Mala Kapela Essen zajedno su radili na organizaciji ove fešte kako bi osigurali da svaki posjetitelj uživa i osjeti duh hrvatske kulture i zajedništva. Svi su pozvani da se pridruže Ljetnoj proslavi 2023 i provedu nezaboravan dan u Essenu.


Autor: CroExpress Datum objave: 06.06.2023.