PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

23.07.2019
tekst
tekst

Hrvatska

PREDSJEDNICA REPUBLIKE Boravit će u Zagrebačkoj županiji tri dana

FOTO: HINA

FOTO: HINA

Od 23. do 25. siječnja.

Autor: HINA/ CroExpress

Nakon posjeta i obilaska devetnaest hrvatskih županija tijekom protekle četiri godine, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović od 23. do 25. siječnja boravit će u Zagrebačkoj županiji, priopćio je Ured predsjednice.

U sjedištu Županije (u Ulici grada Vukovara u Zagrebu) predsjednica Grabar-Kitarović održat će u srijedu, 23. siječnja sastanak sa županom Stjepanom Kožićem, predsjednikom Županijske skupštine Damirom Mikuljanom, zamjenicima i pročelnicima upravnih odjela te saborskim zastupnicima. Nakon sastanka u Zagrebu, Predsjednica će posjetiti gradove Zaprešić i Samobor te općinu Brdovec.

U petak, 25. siječnja predsjednica će posjetiti istočni dio Zagrebačke županije. U Gradskoj vijećnici Ivanić-Grada održat će sastanak s gradonačelnicima Ivanić-Grada, Vrbovca, Svetog Ivane Zeline i Dugoga Sela i s načelnicima općina Brckovljani, Rugvica, Kloštar Ivanić, Križ, Bedenica, Dubrava, Gradec, Farkaševac, Preseka i Rakovec te se susresti s građanima i predstavnicima udruga.

Trodnevni boravak u Zagrebačkoj županiji predsjednica će završiti u Dugom Selu susretom s građanima te prigodnim programom učenika Glazbene škole Dugo Selo i KUD-a Preporod, navodi se u priopćenju.

22.01.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.