PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

14.10.2019
tekst
tekst

Hrvatska

PREMIJER ANDREJ PLENKOVIĆ 'Očekujem ponovnu kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović'

Foto: Hina

Foto: Hina

Osvrćući se na prošle izbore za Europski parlament rekao je da su na njima pobijedili ali ne i u mjeri u kojoj su to i očekivali.

Autor: CroExpress/Hina 

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako očekuje ponovnu kandidaturu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, poručio je kako je na njoj da pronađe pravi trenutak kako bi je objavila te da ju HDZ-ovci 'čekaju širokih ruku'.  

'Kao predsjednik HDZ-a očekujem ponovnu kandidaturu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović i siguran sam da ćemo je svi zajedno podržati. Na njoj je da pronađe pravi trenutak da objavi svoju kandidaturu a vidim da ju HDZ-ovci čekaju širokih ruku', rekao je Plenković na svečanoj akademiji u povodu 30. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) popraćen burnim pljeskom nazočnih. 

Osvrćući se na prošle izbore za Europski parlament rekao je da su na njima pobijedili ali ne i u mjeri u kojoj su to i očekivali. Naveo je i da će stoga pažljivo razmotriti poruke birača te će kroz analizu kampanje i rezultata ocijeniti i angažman svih stranačkih tijela i organizacija.

18.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.