Autor: CroExpress/fra Mario Knezović

Ma vi ste zatucani i vodite zemlju u zaostalost i srednji vijek. Tu konstataciju uporno slušamo iz usta lijevo-liberalnih kvazi naprednjaka ili u hrvatskim prilikama bolje rečeno neokomunista. Tu svoju naprednost prezentirali su ovih dana u Rijeci. Ti kulturocidni prostaci misle da je planetaran doseg prikazati ljudsko spolovilo u obliku torte? Uslast drugovi jer vam je život ionako gorak. Ti bestidni rušitelji civilizacije pristojnosti i ljudske uljudbe smatraju da je sav napredak svijeta u tome da se popljuju tradicionalne vrijednosti ito o tuđem ili našem trošku.

Za njih Jugo zastava i petokraka nije kao put u zločinačku prošlost, a drugima dociraju da ih se vraća u prošlost. Rijeka, a žao mi tamo mnoštva pristojnih, nije prijestolnica kulture nego prijestupnica. Taj događaj je prijestolnica srama, nekulture, vulgarnosti i izlijeva najniže razine primitivizma i sexizma. Naravno za sve to ima novaca i od države i od Europe. Ako je sva kreativnost i domišljatost stala u onakvu tortu onda zbilja takvi nasilnici, koji sve više teroriziraju narod i sve gledaju kroz “onu stvar”, ne zavrijeđuju ništa osim žaljenja.

Takvima i Feud ne može dati savjeta. Pustite vodu kad završi teror vaše nekulture i srama! Upozoravam čuvare javnoga reda da spriječe skoru jagmu Srnavke, Veljače, Rudanice, Frljića i Matančića za najistaknutiji dio torte.

Datum objave: 03.02.2020.