CroExpress

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, članice i članovi HDZ-a Vukovar s povjerenikom Nikolom Mažarom položili su vijence i zapaili svijeće za sve poginule hrvatske branitelje na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja u Vukovaru.
– Na današnji dan prije 30 godina je uspostavljeno višestranačje u Republici Hrvatskoj, uspostavljen je demografski sustav i održana konstituirajuća sjednica Hrvatskoga sabora. Tim povodom odajemo počast na ovome mjestu svim poginulima, nestalima i umrlima koji su dali živote za stvaranje slobodne i neovisne Republike Hrvatske – rekao je povjerenik GO HDZ-a Vukovar Nikola Mažar.

Nakon Memorijalnoga groblja, povjerenstvo HDZ-a položilo je vijenac i zapalilo svijeće kod Spomen biste prvom Hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, nakon čega su nazočili svetoj misi za Domovinu u crkvi Sv. Filipa i Jakova u Vukovaru koju je predvodio gvardijan fra. Ivica Jagodić.

Članovi HDZ-a Vukovar odali počast svim poginulima, nestalima i umrlima na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja u Vukovaru.Objavljuje CroExpressNedjelja, 31. svibnja 2020.

Datum objave: 31.05.2020.