CroExpress

Petrov je napomenuo kako su HDZ-ovci u svom programu 2016. obećali uvesti takve oblike glasanja, javlja Hina.

‘Nakon toga su izbrisali referendum s 400 tisuća potpisa te odbili prijedlog Mostova zakona o takvom glasanju’, rekao je te opet optužio HDZ i Vladu da su kalkulirali kada ići na izbore, podredivši interese države interesima svoje stranke, umjesto da su izbore zakazali tri mjeseca ranije.

‘Tad im korona nije činila problem’, kazao je Petrov te u ime Mosta zatražio od vladajućih da osiguraju ili nesmetan izlazak na birališta, ili mogućnost dopisnog i elektroničkog glasanja.

Pohvalio se da Mostu prilaze mnogi mladi ljudi. ‘Njih ne možete prevariti, oni znaju tko je iskren i čestit, a to govori što je Most u odnosu na druge’, istaknuo je.

Most će pokazati ne samo da je živ, nego ćemo oponente poslati u povijest


‘Na izborima ćemo pokazati više nego što nam predviđaju i što bi voljeli naši oponenti. Pokazat ćemo ne samo da smo živi, nego ćemo njih poslati u povijest’, zaključio je Petrov.

Nositelj Mostove kandidacijske liste za VIII. izbornu jedinicu Marin Miletić ustvrdio je kako žele mijenjati paradigmu politike i pokazati da može biti konsktruktivna i kreativna te služiti malom čovjeku.

‘Tko je pilot u avionu države’, upitao se i Miletić i nevjerojatnim ocijenio da nitko ne preuzima odgovornost za aktualna događanja vezana uz pandemiju koronavirusa.

Plenković treba podnijeti odgovornost za koronu, a on ismijava


‘Odgovornost treba podnijeti premijer Andrej Plenković, koji sad ismijava i ponaša se neozbiljno’, ustvrdio je.

‘Prije mjesec dana bili smo zatvoreni i strašilo nas se koronavirusom, a sad vidimo što se događa oko nas’ rekao je i ustvrdio da će u Mostu odgovorni građani slijediti upute Nacionalnog stožera.

HDZ, SDP i IDS u Istri imali su priliku pokazati što mogu, a to su i pokazali te je koruptivna hobotnica protkala društvo, naveo je Miletić.

‘Mostovci’ su na riječkom Korzu otvorili ‘Mostov kutak’, zamišljen kao prostor u kojem će se građani moći družiti, popiti kavu te saznati sve što ih zanima o Mostovu predizbornom programu. Svake večeri će se organizirati razgovori na temu jednog od programskih pravaca te stranke.

Datum objave: 27.06.2020.