Autor: CroExpress/hina

Osim kirurga pulske Opće bolnice, među devetero novooboljelih u Istri kojima su rezultati briseva došli pozitivni je i učiteljica Osnovne škole Vidikovac iz Pule zbog čega je odgođena podjela svjedodžbi učenicima ove škole koja se trebala održati ovih dana. Potvrdio je to novinarima i sam ravnatelj škole koji je naveo kako je učiteljica pozitivna na COVID-19 nije bila u kontaktu ni s jednim od svojih učenika, kao niti s njihovim roditeljima, a sve ostale osobe koje su bile u kontaktu s njom, upućene u samoizolaciju.

“Upravo iz tog razloga preventivno smo odgodili podjelu svjedodžbi a učenicima će svjedodžbe biti naknadno uručene”, navode iz OŠ Vidikovac. Iz Grada Pule su također potvrdili slučaj koronavirusa kod te učiteljice u Osnovnoj školi Vidikovac, uz napomenu kako do zaraze nije došlo unutar škole te kako su osobe s kojima je je učiteljica ostvarila raniji kontakt, trenutačno u samoizolaciji kako bi se spriječilo daljnje širenje koronavirusa.

Neslužbeno se doznaje kako je u samoizolaciji pet-šest njenih kolega koji su posljednjih dana bili s njom u kontaktu. Dio njih je već testiran, a ostatak će se testirani ovih dana.

Datum objave: 10.07.2020.