Hrvatski misionar fra Ivica Vrbić iz Bolivije nedavno je na svom Facebook profilu podijelio zahvalnu poruku u kojoj se iskreno zahvalio izborniku Zlatku Daliću za njegovu dragocjenu podršku njegovom misionarskom radu.

Fra Ivica Vrbić već sedam godina djeluje kao misionar u Boliviji, radeći u izuzetno teškim uvjetima i posvećujući se radu s djecom i mladima. Za njega, svaka pomoć je neprocjenjiva i neophodna u nastojanju da poboljša živote ljudi s kojima radi. U nedavnom intervjuu, fra Ivica je izrazio svoju strast prema misijskom radu, nazivajući ga “suživljavanjem s narodom kojem se naviješta Radosna vijest”.

Izbornik Zlatko Dalić, iako poznat po svojim sportskim uspjesima, često radi tiho i ne eksponira se u javnosti kada je riječ o svojim humanitarnim aktivnostima. No, ovaj gest pomoći fra Ivici Vrbiću je svakako vrijedan divljenja i ističe njegovu velikodušnost i brigu za one najpotrebitije.

Praćenjem rada naših misionara u Boliviji, možemo shvatiti koliko su njihovi napori važni za zajednicu kojoj služe. Nesebična podrška izbornika Dalića sigurno će pomoći fra Ivici Vrbiću da nastavi svoj misionarski rad i donese pozitivne promjene u životima onih kojima služi.

U ovom duhu solidarnosti i pomoći, mi želimo fra Ivici Vrbiću daljnji uspjeh u njegovom plemenitom radu i nadamo se da će primjer izbornika Dalića potaknuti i druge da se pridruže u podršci humanitarnim naporima širom svijeta.

Hrvatski misionar fra Ivica Vrbić iz Bolivije nedavno je na svom Facebook profilu podijelio zahvalnu poruku u kojoj se iskreno zahvalio izborniku Zlatku Daliću

Autor: CroExpress/Ivan Novokmet Datum objave: 20.09.2023.