Od jutarnjih je sati krenulo zagrijavanje, a potom je uslijedila i pomno isplanirana navijačka akcija.

Stotinjak hrvatskih navijača okupilo se jutros oko devet sati po lokalnom vremenu (sedam po hrvatskom) ispred hotela Hilton Doha kako bi priredili još jednu spektakularnu uvertiru u novu utakmicu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, prenose Sporske novosti.

Napravili su to, podsjetimo, i uoči Kanade. Bila je to gesta koja je oduševila Zlatka Dalića, cijeli stručni stožer i, naravno, nogometaše koji uzvratili jednom sjajnom predstavom i pobjedom nad suparnicima iz drugoga kola (4-1).

Dio spektakularne predstave kojom su Vatreni ispraćeni na novu važnu utakmicu bila je, očekivano, i najveća hrvatska navijačka zastava. Dugačka je čak 200 metara i teška oko 100 kilograma, a sa sobom su je u Dohu donijeli naši navijači iz Crikvenice koji su na SP stigli još uoči utakmice s Marokom.

Ispred hotela Hilton Doha navijači su i u četvrtak zapjevali te time privukli pažnju igrača i stručnog stožera.

– Hoćemo pobjedu! Hoćemo pobjedu! – orilo se, a zatim je krenula i ona stara:

– Zovi, samo zoviiii…

Ovoga puta reprezentativci i stručni stožer nisu se spuštali do plaže kako bi pozdravili navijače. Fokus je samo na utakmici s Belgijom…

Navijački show uoči Kanade je donio željeni rezultat, a nadamo se da će Vatreni i ovoga puta odgovoriti na isti način te nakon današnjeg okršaja s Belgijom (16h) izboriti osminu finala.

Noćna akcija

U noći prije utakmice sjajnu inicijativu izvela je udruga navijača CFE – Mi Hrvati. Oni su obojali i ukrasili nekoliko kamenih blokova ispred hotela Hilton, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

A sinoć smo u centru Dohe uhvatili podosta hrvatskih navijača koji su gradom šetali u navijačkim obilježjima naše reprezentacije, pogledajte i kako su se proveli.


Autor: CroExpress Datum objave: 01.12.2022.