Autor: CroExpress

U ŠSD Trnsko su ekipe Austrije, Zagrebačke nadbiskupije, Hrvatske i Argentine borbeno i požrtvovano odigrale 1. kolo ženske odbojke. Ekipa Argentine kompletirana je jednom igračicom iz Venezuele. Danas se od 9 sati igra 2. kolo.

Igrači do 30 godina igrali su tenis u Teniskom centru Mladost. U finalu je Franjo Ratković pobijedio Danijela Ungara, obojica iz Hrvatske. Finala veterana održat će se danas od 9 sati.

Na stadionu Hrvatskog dragovoljca momčadi iz Slovenije, Austrije, Rumunjske, Italije, Njemačke i Team HSI odigrali su utakmice po skupinama, a kao favoriti nametnule su se momčadi iz Rumunjske i Austrije. Polufinala se igraju danas u 17.30 i 18.50 sati.

Momčadi iz Austrije, Rumunjske, Srbije, Nizozemske, Crne Gore, Hrvatske, Zagrebačke nadbiskupije i Janjeva igraju u SRC Trnje mali nogomet po skupinama, a polufinalisti će odmjeriti snage u četvrtak od 9 sati. Danas je u Trnju u 9.40 sati na rasporedu i finale kupa veterana koje su izborili momčadi iz BiH i Australije.

Od košarkaških utakmica odigranih u Draženovom domu najatraktivnija je bila ona između momčadi Njemačke i Zagrebačke nadbiskupije. Pobijedila je momčad iz Njemačke, a upravo iz te zemlje je doputovalo najviše košarkaša, dvije muške i jedna ženska ekipa. Prva utakmica danas se igra u 9 sati.

Datum objave: 23.07.2014.