PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

20.06.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

CRIKVENICA Mjesto susreta zdravlja, turizma i znanja

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Od 7. do 10. studenog.

Br. pregleda: 1041

Autor: CroExpress/PR

Ima li bolje destinacije od Crikvenice da bude mjesto susreta zdravlja, turizma i znanja, i to upravo u godini kada slavi 130 godina organiziranoga turizma? Ljetni dio programa za navedeni jubilej je iza nas, a jesenski dio programa posvećen je uvelike zdravlju. S razlogom, jer Crikvenica je destinacija koja je, u nizu nagrada i priznanja, u 2017. godini proglašena i najuspješnijom destinacijom turizma zdravlja u Hrvatskoj. Što nas sve očekuje?

Događaj koji otvara ovotjedni program je promocija dopunjenog i izmijenjenog izdanja Monografije Grada Crikvenice, izdanog povodom 130 godina turizma. Promocija će se održati 7. studenog u Gradskoj vijećnici u Crikvenici u 18 sati.

Dana 8. i 9. studenog u hotelu ‘Omorika’ nas očekuje šesta po redu Konferencija zdravstvenog turizma, CIHT – Crikvenica International Health Tourism. Priznati stručnjaci iz cijeloga svijeta će podijeliti svoja znanja i iskustva sa sudionicima konferencije u obliku zanimljivih i edukativnih izlaganja te triju radionica, a predviđen je i obilazak zdravstvenih institucija na Kvarneru. Više o CIHT-u saznajte ovdje.

U subotu, 10. studenog, na glavnom crikveničkom trgu će se održati manifestacija pod nazivom ‘Dan zdravlja’, jer ne kaže se uzalud: ‘U zdravom tijelu, zdrav duh!’

Svim posjetiteljima će biti prezentiran rad crikveničkih zdravstvenih ustanova i udruga -’Thalassotherapia Crikvenica’, Poliklinika ‘Terme Selce’, Poliklinika ‘Katunar’, Centar za zdravlje i ljepotu ‘Fiziovita’, Poliklinika za baromedicinu ‘Oxy’, Udruga ‘Kušac’, ‘Crveni križ’ Crikvenica. Njihovi stručni timovi će biti dostupni građanima za sva pitanja, a vršit će se razna mjerenja, savjetovanja iz područja fizikalne medicine, dermatologije i individualiziranih programa mršavljenja za djecu i odrasle, uz savjetovanje o njezi kože lica i tijela prirodnom kozmetikom, demonstracija inhalacije i sl.

Bit će održana i radionica Martine Linarić na temu sirove hrane, a nakon teorije slijedi praksa – grupni trening i radionica o vježbanju i zdravoj prehrani s poznatim trenerom Marijom Mlinarićem.
Za više detalja o programu ‘Dana zdravlja’ pogledajte ovdje.

Udruga ‘Kušac’ pridružuje se manifestaciji ‘Dan zdravlja’, osim s prezentacijom rada udruge u jutarnjim satima na trgu, i predavanjem ‘Eteričnim uljima do zdravlja, ljepote i radosti življenja’ u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Ako do sada niste znali da se u ovoj oazi na Kvarneru možete opustiti u krilu prirode, da možete osnažiti i duh i tijelo, a pritom i nešto naučiti i naučeno primijeniti, nadamo se da smo vas sada zainteresirali.

Posjetite Rivijeru zdravlja, i uvjerite se da Crikvenicu možete udahnuti, pomirisati, dotaknuti, promotriti, osluhnuti i kušati!

07.11.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.