PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

14.10.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

ODRŽAN PRIPREMNI SASTANAK supredsjedatelja Međuvladinog mješovitog odbora za zaštitu nacionalnih manjina između Hrvatske i Srbije

Foto: Hrvatiizvanrh.hr

Foto: Hrvatiizvanrh.hr

Na sastanku se razgovaralo o provedbi preporuka koje su usvojene na 7. sjednici MMO-a.

Autor: CroExpress

U petak, 18. siječnja 2019. u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske supredsjedatelji Međuvladinog mješovitog odbora za zaštitu nacionalnih manjina između Republike Hrvatske i Republike Srbije, državni tajnik Zvonko Milas s hrvatske strane i državni tajnik Ivan Bošnjak sa srpske strane, održali su radni sastanak povodom priprema za 8. sjednicu MMO-a.

Uz supredsjedatelje Zvonka Milasa i Ivana Bošnjaka na sastanku su bili prisutni i predstavnici nekoliko tijela državne uprave Republike Hrvatske i Republke Srbije koja u svom djelokrugu rada obavljaju poslove vezane uz unaprjeđenje prava nacionalnih manjina.

Na sastanku se razgovaralo o provedbi preporuka koje su usvojene na 7. sjednici MMO-a koja je održana 30. i 31. siječnja 2018. u Beogradu i Monoštoru u Republici Srbiji te su se utvrđivale smjernice i dogovarala dinamika aktivnosti vezano uz održavanje 8. sjednice MMO-a koja će se održati u Zagrebu i Pakracu u prvom tromjesečju ove godine.

21.01.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.