PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

14.10.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

SVI ZAJEDNO HRVATSKO NAJ Po drugi put u Vukovaru

Foto: TZ Vukovar

Foto: TZ Vukovar

Festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija.

Autor: CroExpress/PR

Od 3.-6. svibnja 2019. više od 1000 sudionika sudjelovat će u različitim programima i radionicama, a što će promijeniti sliku Vukovara – Vukovar, simbol hrvatskog zajedništva, postat će mjesto na kojem se okupljaju sudionici i gosti iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz drugih zemalja.

Festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ ima za cilj omogućiti građanima Hrvatske i gostima, na jednom mjestu, DOŽIVJETI dio atmosfere pojedinih turističkih manifestacija i upoznati se s kulturom i eno-gastronomskom ponudom Hrvatske, baštinom i tradicijom te promicati nacionalni identitet.

Pozitivne vibracije i odlična atmosfera uz atraktivne programe pretvaraju ulice i trgove grada Vukovara u mjesto susreta različitih kultura, gastronomija i zabave, čuvajući i prezentirajući najbolje od hrvatske zaštićene nematerijalne kulturne baštine, pozivajući Hrvate iz domovinske i iseljene Hrvatske, uz prezentaciju kulturne baštine nacionalnih manjina, ali i drugih zemalja. 

Program je dostupan ovdje.
Facebook
Instagram: @svizajedno.hr

08.04.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.