Autor: CroExpress/PR

Crikvenica, kao destinacija zdravlja, podržava i raduje se svakom sportskom događanju, a pogotovo onom koji naše najmlađe uči da je ‘u zdravom tijelu zdrav duh’.

Crikvenica je zato domaćin šestog po redu Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira ‘Crikvenica Cup’, koji će se održati od 14. do 16. lipnja na Gradskom stadionu.
Sudjeluje oko 120 timova, a sudionici, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Njemačke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, BiH i Poljske.

2ch036w.jpg
Očekuje se više od 2000 djece u dobi od 8 do 11 godina u pratnji roditelja i trenera, što čini brojku od otprilike 3000 dragih nam gostiju u Crikvenici. Da crikvenički organizatori godinama odrađuju izvanredan posao, govori i činjenica da je veliki broj klubova povratnika.

Uz mnoge klubove i škole nogometa nastup su potvrdile i ekipe hrvatskih prvoligaških klubova: HNK Rijeka, GNK Dinamo, HNK Hajduk i NK Slaven Belupo.

Svečano otvorenje turnira je u petak, 14. lipnja, u 14 sati na Gradskom stadionu, iako se prva utakmica igra u 8:30 sati. Podjela pehara i medalja je predviđena za 16. lipnja u 17 sati.
Posjetite Crikvenicu i bodrite svoje favorite na Gradskom stadionu.

Organizator ‘Crikvenica Cupa’ je Udruga ‘Crikvenica Cup’, a sponzori su Grad Crikvenica, TZ Kvarnera, Turistička zajednica Grada Crikvenice, ‘Jadran’ d.d. Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.o.o.

Kontakt osoba:

Nenad Gugec, tajnik Udruge Crikvenica Cup
Mobitel: 0997245671
e-mail: crikvenicacup@gmail.com

Datum objave: 11.06.2019.