PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

09.12.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

CRIKVENICA Ne propustite festival 'Neki novi klinci' koji već 19 godina otkriva sjajne mlade pjevače

Foto: Press

Foto: Press

Festival će se održati u petak, 28. lipnja.

Br. pregleda: 1178

Autor: CroExpress

Djeca nas iznenađuju svaki dan. Njihov je svijet čudesan, a pogled na svijet oko nas još čudesniji. Znaju to jako dobro svi sudionici i posjetitelji jednoga glazbenog festivala koji je zapravo puno više od događanja

Festival 'Neki novi klinci' već 19 godina otkriva sjajne mlade pjevače, koji svojim nastupima mame osmijeh na lica. 

Ove će se godine polufinale održati u petak, 28. lipnja u 21 h na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a finale u Novom Vinodolskom 29. lipnja. 

Festival je to u kojemu djeca zaista imaju glavnu ulogu u svemu – od glavnih i pratećih vokala, dječjeg žirija (uz stručni žiri) i orkestra pa do uvijek sjajnih dječjih voditelja. Ovogodišnji sudionici festivala, dječji solisti, dolaze iz Crikvenice, Novog Vinodolskog, Rijeke, Zagreba, Popovače i Kutine, a članovi festivalskog orkestra dolaze iz Crikvenice i Moslavine

Posebni gosti ovogodišnjega Festivala 'Neki novi klinci' su festivalski bend i solistica Sara Špičak iz Kutine, najmlađi crikvenički bend 'Fujići' (solistice Stella Jud i Chiara Pečaver) te duo Chiara i Stella. Osim što će pokazati svoje zavidne vještine i, kao i svake godine, zabaviti i zadiviti posjetitelje svojim vrhunskim nastupima, sudionici će uživati i u druženju te sklopiti neka nova prijateljstva. 

Umjetnički ravnatelj, ali i dobri duh festivala, je Božidar Darko Majstorović, omiljeni učitelj glazbe brojnih generacija. Njegove su riječi 'Cijeli život radim ono što volim, a volim glazbu i djecu koja se raduju zajedno sa mnom svakom našem uratku... Glazba je velika radost.' svakako najljepša pozivnica za dolazak na Festival 'Neki novi klinci'. 

Festival 'od djece i mladih' i 'za djecu i mlade' koji će nagodinu obilježiti punih 20 godina postojanja. Posjetite nas u petak, 28. lipnja i provedite ugodnu večer u centru Crikvenice uz 'Neke nove klince'!

27.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.