PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

24.02.2020
tekst
tekst

Iseljenički info

JADRANOVO Ne propustite tradicionalno događanje - Jakovarska vesla

Foto: Press

Foto: Press

Ležeran spoj sporta, rekreacije, zabave i opuštenog druženja.

Br. pregleda: 1507

Autor: CroExpress/PR

Jadranovo je posebno veselo u srpnju, mjesecu u kojemu se slave dani njegova zaštitnika, sv. Jakova. Najljepši je uvod u proslavu 'Jakovlje' jedno događanje, koje mnogi s nestrpljenjem očekuju čitavu godinu. Najkraće se može opisati kao ležeran spoj sporta, rekreacije, zabave i opuštenog druženja u mirnom primorskom mjestu. To će se tradicionalno događanje održati u subotu, 20. srpnja u akvatoriju ispred Jadranova, a zove se Jakovarska vesla

Ovo natjecanje u veslanju iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja, navijača i gledatelja. Sudionici su raznolike ekipe – muške, ženske, dječje, domaće ekipe po naseljima i one čiji su sudionici gosti. 

Natjecatelji veslaju u barkama s područja Tunere do uvale Grabrova i natrag do rive Mulina. Želite li postati dio ove vesele priče? 

Za početak, okupite ekipu (maksimalno tri člana) i pripremite barku i vesla, a prijave se vrše na broj mobitela: 098 180 0830

Kotizacija se ne plaća, a svaki sudionik dobiva majicu, hranu i piće. 

Pobjednike očekuju nagrade, i to: 1. mjesto – pršut i vinski paket, 2. mjesto – cjelodnevni izlet brodom (M/B 'Kamelija') za 2 osobe te 3. mjesto – pizza za 2 osobe (Pizzeria 'Sv. Jakov' Jadranovo)

Program događanja u sklopu ovogodišnjih Jakovarskih vesala je sljedeći: 
-17:00 h – akvatorij – revijalna utrka jedrilica (klase laser i optimist) 
-19:00 h – Tunera – registracija i prijava sudionika utrke 
-20:00 h – start utrke Nakon natjecanja slijedi proglašenje pobjednika, a zatim na rivi započinje zabava uz Duo 'Fantastic', koja će potrajati do kasno u noć.  

Napeto, dinamično i zabavno, uz puno smijeha i pozitivne energije – tako će biti u subotu, 20. srpnja u Jadranovu na tradicionalnim Jakovarskim veslima! I zapamtite, neovisno o tome hoćete li navijati ili biti među spretnim i sretnim veslačima, čeka vas odlična atmosfera i ugodno društvo!

18.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.