Autor: CroExpress/PR
Odbrojavamo sate do početka najveselijeg festivala u Crikvenici. Festivala u kojemu je jedini zakon koji vrijedi obilje zabave. Trgovi i ulice će poskakivati od smijeha, parkovi i rive će se razigrati i postati šarene pozornice na otvorenom.  
Susret s ‘CrikvArtom’, najzabavnijim festivalom uličnih zabavljača, koji je dio ovogodišnjega ljetnoga programa ‘Crikvenica Summer Showtime’, zakazujemo za 19. i 20. srpnja
Centar Crikvenice će biti ispunjen veselim, maštovitim i vještim uličnim zabavljačima, koji će i ove godine zabavljati sve generacije svojim nesvakidašnjim izvedbama i oduševiti nas spontanošću, toplinom i zaraznom pozitivnom energijom
Otvorenje šestoga po redu ‘CrikvArta’ kreće u petak, 19. srpnja u 20 sati uz hodajući performans na štulama. Slijedi cirkus show ‘Kesten i papaja’, nastup čovjeka-kameleona, glazbeno-plesni performans ‘Feng Shui’ te ‘Klaun Barabba show’. 
U subotu navečer posjetitelje će zabavljati hodajući performans na štulama, ‘Clown’ – Barabba show, ‘El Cric’ show, Cabaret ‘Triola la la la’, kinetička instalacija ‘Nevidljiva ljepota’ te vatreni performans ‘Las Calaveras’
Oba će dana od 19 do 23:30 sati u centru grada biti i Art sajam s bogatom ponudom originalnih rukotvorina i suvenira, a pripremaju se i zabavne radionice za goste.
Sve dok traje ‘CrikvArt’ na više lokacija u gradu očekujte ugodna iznenađenja i zanimljive susrete s neobičnim i simpatičnim izvođačima, kao što su hodači na štulama – ‘The Big Lady’, pantomimičar, face painting, klaun Barabba, i Monsieur. Rezervirajte vrijeme za ‘CrikvArt’ i saznajte koja je najbolja definicija zabave. 
Kada? Već ovaj vikend, 19. i 20. srpnja u centru Crikvenice
P.s. Teško se odlučiti kada je program bolji i zanimljiviji – e, baš zato morate doći oba dana i uživati u društvu nepredvidivih i genijalnih uličnih zabavljača!

Datum objave: 19.07.2019.