PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

12.07.2020
tekst
tekst

Iseljenički info

OVU VIJEST IZ ISELJENIŠTVA U AUSTRIJI PROSLIJEDITE SVIMA Hrvatski dom Beč pokrenuo akciju pomoći, volonteri će dostavljati namirnice i lijekove starijima na području Beča i okolice

foto: pixabay

foto: pixabay

Nazovite na broj telefona 0664 313 9917 i za vas će vrijedni suradnici i volonteri Hrvatskog doma Beč organizirati sve što je potrebno.

Br. pregleda: 1479

Autor: CroExpress/Press HD

Potaknuti stanjem koje nas je zadesilo i uvidjevši da mnogi ljudi imaju poteškoća s pomoći oko svakodnevnih poslova koje su prije obavljali djelomično sami, a djelomično uz pomoć obitelji, susjeda, prijatelja ili nekih drugih osoba koje sada nisu u mogućnosti pružiti istu zbog mjera samoizolacije, u udruzi Hrvatski dom Beč odlučili su pokrenuti akciju pomoći.

Podršku im je i u ovom projektu dala BD GRUPPE gospodina Andreja Lucića koji redovito podupiru svaki njihov humanitarni projekt, bilo da se radi o organizaciji, provođenju ili pak donacijama za potrebite. Tako su im i ovaj put ustupili na korištenje vozilo kojim će njihovi volonteri obavljati aktivnosti obuhvaćene ovom akcijom.

Za su pomoć zamolili i fra Josipa Korena, voditelja Hrvatske katoličke misije u Beču kako bi ova informacija što lakše došla do onih osoba kojima je i namijenjena. Sve što trebate je nazvati udrugu i reći što vam je potrebno, a ovim putem vas pozivaju i da ovu informaciju također proslijedite svima za koje znate da su u potrebi kako bi pomoć što prije stigla do njih.

Neovisno treba li vam nešto donijeti, odvesti vas na poštu, liječniku ili za vas obaviti nešto što ne možete zbog mjera propisanih u svrhu suzbijanja pandemije COVID-19 jednostavno nazovite na broj telefona i za vas će vrijedni suradnici i volonteri Hrvatskog doma Beč organizirati sve što je potrebno i to u skladu sa svim propisima zaštite.

Kontakt: info@hrvatskidom.com ili 0664 313 9917

31.03.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.