Matej Periš (27) nestao je prije 12 dana, u noći s 30. na 31. prosinca, u Begradu, nakon izlaska u noćki klub Gotik. U potrazi se pretraživalo kopno, voda, koristili su se potražni psi, dronovi, termovizijske kamere… No mladiću ni traga ni glasa. Trenutno je u Beogradu i hrvatska policija.

Gost koji je u klubu Gotik bio u noći 30. prosinca za Blic je kazao da su se tamo u vrijeme njegova boravka dogodile dvije tučnjave, a bilo je i naguravanja, droge i razvrata. Navodi da je oko dva sata ujutro sjedio za barskim stolom kraj pozornice.

“Tuče su riješene brzo. Osiguranje je došlo i izbacilo sve aktere napolje”, kazao je Beograđanin i dodao da su u Gotiku bili većinom mlađi gosti, a za jednim je stolom vidio djevojku s kokainom.

“Nekoliko metara od mene vidio sam kako djevojka šmrče kokain za stolom. U jednom trenutku počela joj je curiti krv iz nosa, konobar je to vidio i odmah je pozvao osiguranje, koje je dojurilo i izbacilo je iz kluba”, opisao je događanja.

“Osiguranje ju je bukvalno iznijelo iz kluba s krvavom glavom, a ona je poluomamljena vrištala na njih, grebla ih… Da situacija bude još bizarnija, u ruci je držala karticu umrljanu bijelim prahom, pošto je time pripremala kokain”, opisao je.


Autor: CroExpress Datum objave: 11.01.2022.