Autor: CroExpress
Fotografija mladog bračnog para koji se rastaje na autobusnoj stanici u Tuzli izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a brojni su se poistovjetili s bolnim prizorom.  
Napuštanje doma, ostavljanje obitelji, odrastanje djece bez oca, situacije su s kojima se susreće sve više naših ljudi.  
‘Slika i prizor mladog bračnog para u zagrljaju, zagrljaju nakon kojeg slijedi rastanak. On odlazi u svijet, tražeći nešto što ovdje nije našao. Ostavlja svoju ženu i dijete koje nije ni svjesno da otac odlazi, a ono malo biće puno sreće nosi plišanog medu po stanici. Otac je grli pogledom rosnim
U prizoru koji je trajao nekoliko trenutaka mnogo je testova koji nisu položeni. Pade na testu ono jako muško, prsi se, da bi na kraju pustio suzu. Ustvari kao da je bitno koliko si muško, ostavljaš nešto za što se živi, kome je bitno koliko si muško. Pade država na testu, ona država koja treba da nas sve zagrli kako bi bili na okupu, ona država koja treba da kaže vi ste naši sinovi, ovdje je vama mjesto. Palo je svašta nešto ali ništa tako bolno kao rastanak‘, napisao je na svom Facebook profilu autor fotografije Irdin Bećirović.

Datum objave: 04.07.2019.