Bivši predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Miroslav Škoro u četvrtak poslijepodne je na svojoj Facebook stranici objavio kako će ispoštovati sve što su danas od njega zatražili bivši stranački kolege i da izlazi iz njihova druištva. 

Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva, poručio je Škoro dodavši ako im nešto nije jasno, neka pitaju Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata. Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama, napisao je Škoro. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije, istaknuo je i poručio članstvu Domovinskog pokreta da ih nikada neće napustiti.


“Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno”, napisao je Škoro.

 V.d. predsjednika Domovinskog pokreta (DP) Mario Radić izvijestio je u četvtak da su svi članovi Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a jednoglasno prihvatili neopozivu ostavku donedavnog predsjednika Miroslava Škore te ustvrdio da je konsolidacija stranke u tijeku. Radić je dan nakon sjednice Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a ocijenio da je cijeli niz Škorinih postupaka posve suprotan načelima DP-a te je u ime stranke zamolio Škoru da “DP ne bude njegov talac”.


Autor: CroExpress, Hina Datum objave: 19.08.2021.