Hrvatski reprezentativac jučer je morao izaći iz igre nakon što je u sudaru s kapetanom svoje momčadi zadobio potres mozga. Ipak, nema bojazni za hrvatske navijače, javljaju Nijemci.

Najskuplji hrvatski nogometaš, čini se da situacija nije toliko ozbiljna da bi Hrvat propustio Katar. Dobru vijest za izbornika i navijače objavili su njemački mediji.

Naime, javljaju kako njegov nastup neće doći pod znak pitanja, već će ondje samo trebati igrati s maskom na licu. Vatreni grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu otvaraju 23. studenog protiv Maroka. Četiri dana kasnije susreću se s Kanadom, a 1. prosinca čeka ih okršaj s Belgijom, piše Večernji list.

No, čini se da situacija nije toliko ozbiljna da bi Hrvat propustio Katar. Dobru vijest za izbornika i navijače objavili su njemački mediji. Naime, javljaju kako njegov nastup neće doći pod znak pitanja, već će ondje samo trebati igrati s maskom na licu.

Vatreni grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu otvaraju 23. studenog protiv Maroka. Četiri dana kasnije susreću se s Kanadom, a 1. prosinca čeka ih okršaj s Belgijom.


Autor: CroExpress Datum objave: 10.11.2022.