Autor: CroExpress

Dvadesetogodišnji, mladi krilni centar potpisao je jednogodišnji profesionalni ugovor s njemačkim drugoligašem ‘Dresden Titans’, klubom koji nakon neuspjelog pokušaja plasmana u protekloj košarkaškoj sezoni ove godine ozbiljno planira preći u višu ligu.

‘Drago nam je što smo postigli dogovor i uspijeli potpisati ugovor s ambicioznim mladim košarkašem iz njemačke košarkaške škole. Turudić je jedan od perspektivnijih mladih igrača, s naglašenim hrvatskim temperamentom koji će nam biti od velike pomoći u ostvarenju postavljenog cilja u nadolazećoj 2014./2015. košarkaškoj sezoni’, kazao je trener ‘Dresden Titans-a’ Thomas Krzywinski.

‘Nakon postignutog dogovora i potpisivanja ugovora s Dominikom PetromTurudićem mi smo kompletirali našu ekipu za nadolazeću sezonu’, izjavio je manager ‘Titans-a’ Gert Küchler.

‘Potpisivanje profesionalnog ugovora s njemačkim košarkaškim drugoligašem ‘Dresden Titans’ za mene predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Sad imam još jedan dodatni motiv da se dokažem. Ponuđeni su mi odlični uvijeti, koji se jednostavno ne odbijaju. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i da ću se dobrim igrama nametnuti treneru  ‘Titans-a’ Thomasu Krzywinskom i tako pomoći novom klubu da se digne jednu ligu više’, kazao nam je mladi košarkaš, naše gore list Dominik Turudić .

Nakon posjete najbližoj rodbini u Bosni i Hercegovini, i kratkog odmora s prijateljima na makarskoj rivijeri, Dominik se ovih dana sprema otputovati u Dresden gdje ga čeka njegov novi angažman. Kako doznajemo, pripreme za narednu košarkašku sezonu počinju sredinom kolovoza.

‘Jedan dio priprema za nadolazeću sezonu već sam odradio vrlo kvalitetnim induvidualnim treninzima s mojim trenerima: Usamedinom Mehmedom i Filipom Piljanovićem. Cijelo vrijeme smo vrijedno radili i u potpunosti smo zadovoljni postignutim.  Radim ono što mi predstavlja izuzetno zadovoljstvo, igrajući košarku osjećam se sjajno.Trenutno sam u vrlo dobroj formi, a pripreme mi dođu i kao jedan vid podizanja motivacije’, objasnio nam je vidno zadovoljan mladi krilni centar ‘Titans-a’.

Datum objave: 09.08.2014.