Autor: CroExpress
U zadnjoj sezoni hit serije na Netflixu glumi hrvatski glumac i nekadašnji voditelj Ivica Kovačević, odnosno danas – Ivica Marc
Kako donosi portal 100posto, Ivica je prije nekoliko godina otišao u New York, posudivši novce kako bi ostvario svoje snove.  U trenutku kada je odabrao otići u New York, Ivica je bio već izgrađeni novinar. 
Radio je kao dio ekipe ‘Glamour Caffea’, a kao voditelj bio je angažiran na emisiji ‘Hrvatska uživo’ te kvizu ‘Upitnik’, nakon čega je otišao s HRT-a i radio na Novoj TV. Imao je 31 godinu, televizijsko iskustvo, ali i želju da ostvari nešto više Međutim, Ivica je u tom trenutku na lutriji osvojio zelenu kartu i odlučio otići.
Posudio je nekoliko tisuća dolara za početak i stigao u New York. 
‘Točnije, otišao sam s par posuđenih dolara, zahvaljujući hrabrosti dobrih ljudi koji su vjerovali u mene kada sam već dao otkaz na Novoj TV jer sam igrom slučaja, na lutriji, osvojio ‘green card’. Tih tri tisuće dolara zapravo su sitni za početak, ali meni su tada značili sve, uz dvije torbe s čim sam se pojavio kod svojih bliskih prijatelja, Maše i Mirka Simetića, koji su me ugostili dva-tri mjeseca na luftmadracu u svom njujorškom domu, da bismo potom zajedno unajmili stan, a tek onda sam unajmio svoj i iselio se od njih. Nikad im neću zaboraviti dobrotu kojom su mi pomogli u počecima’, ispričao je prije nekoliko godina Ivica za Jutarnji. 
Ubrzo se tamo zaposlio kao fitness trener, a potom je, s nekoliko prijatelja, otvorio vlastiti fitness centar. Ivica je upisao i studij glume u sklopu Maggie Flanagan studija, a dosad je osim u spomenutoj seriji, igrao i u hit seriji ‘The Americans’ te filmu ‘Deleted Scene’.  

Datum objave: 18.06.2019.