Na ovu temu osvrnuo se iz svoje perspektive don Anđelko Kaćunko, koji kaže sljedeće: – Jasno, ako doslovce shvatimo riječi koje je netko u Papino ime objavio na ‘njegovu’ Twitteru:

A bi pak značilo da Papu njegovi savjetnici ‘grdno’ varaju! To bi pak značilo da sada biskupi – a poglavito nunciji! – diljem svijeta moraju ustati i u obranu Pape, i u zaštitu papinstva, i u spašavanje obraza Crkve! Jer ovo famozno “upozorenje” MMF-a i UN-a treba diplomatski izčitati ter uočiti njegovu namjeru i plan. Uz to, treba Bogu zahvaliti što se “vrag ugrizao za vlastiti rep”, tj. što je time definitivno (raz)odkriven tajni “laboratorij” Covid-19 iz kojega je ‘pobjegao’ koronavirus.

To pak također znači da bi papa Franjo hitno-express-uregntno & “u roku od odmah” morao razpustiti odnosno razjuriti kompletan sastav sadašnje Papinske akademije za život, ali i dobro promisliti o ulozi pojedinaca u Kongregaciji za nauk vjere!

Jasno, osim ako taj famozni “tvitić” nije lukavo tj. diplomatsko vatikansko davanje do znanja ‘pLandemičarima’ (što nažalost većina vjernika ni klerika neće razumjeti, a mediji će tu “vodu navući na svoj mlin”!) kako je i Papi i najodgovornijima u Crkvi poznato u kojem je ‘loncu’ (moćne i tajne) ‘KKKuhinje’ skuhan globalni plan i s virusom i s cijepljenjem.

U tome slučaju značenje Papina “cvrkuta” bilo bi da će neučinkovitost i štetnost CJEPIVA (što se već pokazuje) oboriti i s pozornice ukloniti p(L)andemiju. Naravno, moguća su druga izčitavanja…

Ostaje ipak nejasno kako se Vrh Crkve kani postaviti u nastavku te opake SZOtonerijske “priče”.

Jer, kako je očito iz riječi MMF-ove direktorice, svijet može očekivati “vruću jesen”. Također, u kontekstu te najnovije navedene (bankaroidne) UN-ove prijetnje – to je pravi ‘prijevod’ njihova “upozorenja” (koje ovdje prenosim iz NL od 6.4.) – koristno je podsjetiti na izjavu bivše ‘šefice’ MMFa Christine Lagarde (iz tajnog memoranduma čak 2017. – da, da… već 2017.!!!): “Stari ljudi žive predugo i to predstavlja rizik za globalnu ekonomiju. Nešto moramo hitno učiniti!”.

To “nešto” proglašeno je početkom prošle godine i pod njim još uvijek stenje cijeli svijet – osim desetak multimilijardera koji gomilaju svoje bogatstvo (kao da će išta od njega ponijeti na drugi svijet i kao da će im ono išta značiti u paklenoj vatri… ako se ne obrate, tj. na Božji put vrate!)!

Sapienti sat (a blenti maska)!


Autor: don Anđelko Kaćunko Datum objave: 09.04.2021.