home
Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

(FOTO) TRENUTAK KOJI NIKOGA NE MOŽE OSTAVITI RAVNODUŠNIM Fotograf snimio dirljiv prizor na prvoj Svetoj pričesti

'Kako sam bio sretan što sam nakon neprospavane noći (fotografiranje vjenčanja) mogao biti tu i uslikati ovu fotografiju, doživiti taj trenutak!' poručio je fotograf Ivan Alebić.

Autor: CroExpress/HKM

Fotografija prvopričesnika u suzama nakon zajedničke recitacije sa svojim roditeljima na slavlju sakramenta prve Svete pričesti dirnula je fotografa
 Ivana Alebića, ali i brojne pratitelje s kojima je podijelio fotografiju na svom Facebook profilu.

'Nakon što su roditelji izrecitirali svoj dio gledajući ponosno svog sina pred prepunom crkvom došao je red na njega. Prepun emocijama i ponosan što sa svojim roditeljima stoji na oltaru pred svojim prijateljima i mještanima počeo je recitaciju:

Oče, upali svijeću! …Kraj mene tiho stani! I Bogu riječi tople sa suzama iz oka kani! Danas će u srce moje OČE – pod misom Isus doći! Za mene sklopi ruke, i nemoj nikad od mene poći!


U tom trenutku je pogledao tatu u oči i više nije mogao sakriti svoje emocije i počeo je plakati!', napisao je Alebić, koji je poručio kako je bio dirnut tim prekrasnim trenutkom.'Kako sam bio sretan što sam nakon neprospavane noći (fotografiranje vjenčanja) mogao biti tu i uslikati ovu fotografiju, doživiti taj trenutak!', zaključio je fotograf, naglasivši kako emocije ne treba potiskivati niti ih se sramiti i bojati. 'Slobodno budite vi, baš takvi kakvi jeste'.

29.06.2020.

Br. pregleda: 2049

© CroExpress 2020.