“Teško je složiti najbolje igrače iz Europe, ali vidjet ćemo. Još vam ovog časa ne mogu reći, ali radi se na tome” , navodi.

Majka legendarnog hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića, Biserka je otkrila kako u Hrvatsku za 30. obljetnicu Draženove smrti priprema dolazak Brooklyn Netsa.

“S njima pregovaramo. Moram do New Yorka, do ureda NBA, oni nisu kao mi da u dva dana napravite, nego traže sve temeljito. Nadam se da ćemo uspjeti”, rekla je za HRT pa dodala:

“Prije nismo imali dvoranu, sad imamo Arenu, ali ja bih voljela tu (u Ciboni). Vidjet ćemo.”

Termin utakmice se još ne zna.

“Mi ćemo prepustiti njima jer nije lako, sve zavisi od korone. Ne bismo htjeli vezivati rođendan (22. listopada) i godišnjicu (7. lipnja), nego kad njima odgovara. Ali za 30. obljetnicu mora se napraviti nešto veliko. Teško je složiti najbolje igrače iz Europe, ali vidjet ćemo. Još vam ovog časa ne mogu reći, ali radi se na tome.”

Podsjetimo, jedan od najboljih hrvatskih sportaša u povijesti Dražen Petrović poginuo je 7. lipnja 1993. godine. Poginuo je prilikom povratka s reprezentativnog turnira u Poljskoj, u prometnoj nesreći na autoputu u Njemačkoj u blizini Ingolstadta.


Autor: CroExpress Datum objave: 09.11.2021.